Airco inbouw

Niets is zo zalig als een lekker koele woning tijdens snikhete zomerdagen. Met zomers en winters die steeds extremer worden, is airconditioning vandaag dan ook niet langer een overbodige luxe. Maar als je thuis airco laat plaatsen, dan moet je natuurlijk ook altijd een binnenunit plaatsen. Gelukkig kan je die volledig laten inbouwen, zodat je airco installatie slechts heel subtiel aanwezig is in huis.

Airco inbouw bij je thuis

Sta je op het punt om te gaan bouwen of om te verbouwen? Ideaal, dan is dat het moment om even stil te staan bij de airco inbouw mogelijkheden! Een ingebouwde airco is zeer subtiel aanwezig in de woning, enkel de uitlaat- en aanzuigroosters zijn zichtbaar. Het inbouwtoestel wordt achter een valse wand of in een vals plafond verwerkt, en dat zorgt voor een bijzonder hoge efficiëntie en voor een fluisterstille airco. Als je gaat bouwen of als je gaat verbouwen kan je je aircosysteem perfect laten inbouwen, zodat je van alle voordelen van een inbouw airco geniet.

Airco inbouw voor bedrijven

Voor bedrijven is airco natuurlijk onmisbaar. De ruimte waar je werknemers aan het werk zijn moet een ideale temperatuur hebben, zodat de productiviteit zo hoog mogelijk ligt. De airco inbouwen is daarbij de meest eenvoudige en meest efficiënte manier, zo kan je eenvoudig een grote ruimte koelen.

De voordelen van een ingebouwde airco

Een ingebouwde airco biedt je heel wat voordelen:

  • Inbouw airco is geruisloos, je hoort deze bijna niet. Dit in tegenstelling tot toestellen die niet zijn ingebouwd, die maken altijd wat meer lawaai.
  • Inbouw airco toestellen zijn bijzonder efficiënt. Je kan verschillende binnenunits op één buitenunit aansluiten, zodat je de hele woning gelijkmatig kan verkoelen.
  • Ingebouwde airco toestellen zijn nauwelijks zichtbaar in huis, enkel de roosters langs waar de koude kucht naar buiten komt zijn zichtbaar.
  • Optimaal comfort: in elke situatie wordt een optimaal comfort gegarandeerd, geen enkel ander airco systeem kan zo een goed comfort bieden als inbouw airco.

Meer informatie gewenst?

Wens je meer informatie over de verschillende airco inbouw toestellen en over de kostprijs? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend.