Airco voor de slaapkamer

Een goede nachtrust is belangrijk, je moet immers fris en monter aan de dag kunnen beginnen! Een goed bed, een rustige slaapkamer en een donkere slaapkamer dragen allemaal bij aan die nachtrust, maar ook de temperatuur is van belang. En die temperatuur kan tijdens warme zomerdagen behoorlijk oplopen! Een airco in je slaapkamer is dan ook geen overbodige luxe, en zorgt ten alle tijden voor een aangename temperatuur.

Daikin airco voor de slaapkamer

De Daikin split-airco toestellen zijn ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Deze airco toestellen bestaan uit een buitenunit en een binnenunit. De buitenunit zuigt de lucht van buiten aan en verkoelt die, waarna de binnenunit de koude lucht in de kamer verspreidt. Kenmerkend aan de Daikin airco toestellen is het feit dat ze zeer energiezuinig en effici├źnt zijn. Een individuele programmeerbare besturing en bewegingssensoren zorgen ervoor dat je geen cent te veel betaalt op je energiefactuur.

De Daikin binnenunits: stijlvol en stil

De binnenunits van airco zijn bijzonder stijlvol, zodat ze naadloos in elk interieur passen. Je hebt de keuze uit verschillende wand-, vloer- en plafondmodellen. Gaat het om een nieuwbouw, of heb je renovatieplannen? Dan kan je je binnenunit natuurlijk laten inbouwen. Gaat het om een bestaande woning, dan bestaan er verschillende stijlvolle modellen die bijvoorbeeld aan het plafond bevestigd kunnen worden. De Daikin airco binnenunits zijn ook fluisterstil, zodat je er 's nachts geen last van hebt.

 

Airco slaapkamer installatie

Een airco in je slaapkamer installeren vraagt over het algemeen niet zo veel werk. De buitenunit wordt veelal een plat dak of tegen de buitenmuur bevestigd. Daarnaast moeten er ook gaten geboord worden in de muur, om de buiten- en binnenunits met elkaar te verbinden. We raden je dan ook aan om de installatie van de airco in je slaapkamer door een vakman te laten doen! Wil je meer weten over de verschillende modellen en over de prijs van airco in je slaapkamer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.