Airco shop Airquality

Je wil thuis een airco plaatsen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goede airco shop, waar je veel keuze hebt en met professioneel advies op maat! Airquality is een grote sauna shop, gelegen te Duffel. In onze ruime toonzaal vind je tal van airco modellen en warmtepompen, en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het verkopen en het plaatsen van airco producten. In onze airco shop vind je dan ook alleen airco producten van een absolute topkwaliteit.

Ruime keuze airco producten in de airco shop

Als je airco thuis wil plaatsen, dan brengt dat natuurlijk allerlei vragen met zich mee. Wil je je hele huis kunnen verkoelen, of slechts enkele ruimtes? Ga je de airco inwerken in het plafond of niet? Hoe veel mag je airco toestel verbruiken? Tal van vragen, waar je natuurlijk een antwoord op wil! In de airco shop van Airquality hebben we een ruime keuzen aan airco modellen van Daikin: zo zijn er modellen om slechts een beperkte ruimte te verkoelen alsook modellen om een grote kantoorruimte te verkoelen, en kan je vele van de modellen al dan niet inbouwen. Op die manier hebben we op elke vraag steeds een pasklaar antwoord.

Professioneel advies én plaatsing

Een airco kopen vraagt een behoorlijke investering, en je wil er dan ook je tijd voor nemen en zeker zijn dat je er goed aan doet. Als je langs komt in de airco shop, dan kan je alleszins rekenen op ons professioneel advies op maat, waarbij we je perfect kunnen begeleiden in het traject voor het kopen en het plaatsen van je airco. Onze eigen studiedienst doet de nodige opmetingen en maakt daarna een offerte op maat. Heb je je keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij ook voor de plaatsing: ons team van professionals garandeert met hun jarenlange ervaring een goede plaatsing.

Kom langs bij de airco shop!

Wil je thuis ook genieten van de voordelen van airco? Kom dan eens langs in onze airco shop te Duffel! Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons dan en vraag een vrijblijvende offerte aan.